Over Ons

Leeuw Administratie & Advies is opgericht in 1986 door Erik Leeuw. Sinds die tijd is het kantoor veel verschillende bedrijven tot dienst geweest.

Over ons

Leeuw Administratie & Advies is opgericht in 1986 door Erik Leeuw. Sinds die tijd is het kantoor veel verschillende bedrijven tot dienst geweest. Op het moment bestaat het grootste gedeelte van de klanten uit bedrijven binnen het MKB, maar iedereen is welkom! Of het nu een eenmanszaak, zzp’er, VOF of een BV is. 

Vanaf 2017 is Sandra Berkhout toegetreden tot het kantoor, samen behartigen wij nu de zaken van alle klanten.

Met onze ruim 35 jaar ervaring in de financiële sector, hebben wij uitgebreide ervaring en vakkundige kennis. De kwaliteit van onze financiële dienstverlening zal ook niet tekort doen aan het kwaliteitsniveau van de grotere administratie- en accountantskantoren.

Ons kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke benadering van de cliënten. Wij vinden het belangrijk op een gelijk niveau te praten met de klanten. Mede door deze laagdrempeligheid zijn wij uitermate geschikt voor het ondersteunen en adviseren bij de start van een nieuw bedrijf. Wij zullen u begeleiden in het opzetten van een goede administratie en u wijzen op de verschillende verplichtingen waaraan u moet voldoen.

Als u interesse heeft voor onze dienstverlening of graag meer informatie zou willen, dan kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom Leeuw
Administratie & Advies?

Samen met u en onze partners bundelen wij onze kennis en kracht waardoor we vooruitkomen. Leeuw Administratie & Advies fungeert daarbij als spil en zet kennis en kunde optimaal in.

Onze klanten, groot en klein, hebben allemaal een eigen doel. U helpen dat doel te bereiken is ons doel. Dat doen wij door problemen om te zetten in uitdagingen.

Samen met u werken we aan uw doelstellingen. Op de korte en op de lange termijn. Wij geven u de tools die nodig zijn om deze waar te maken. Ons team bestaat uit toegewijde medewerkers met elk hun eigen kracht. Van het verzamelen van de benodigde documenten tot het u wegwijs maken in de fiscale wirwar van vandaag de dag.

De wereld om ons heen verandert en wij veranderen mee. Daarom hebben wij de Exact-Online App. Een tool die u helpt uw zaken digitaal te ordenen.

Onze diensten

Administratie

Wij ondersteunen u bij het
voeren van uw administratie

Salarissen

Ook verzorgen wij uw
volledige salarisadministratie

Rapportages

Inzicht in de financiële situatie door middel van periodieke overzichten

Particulieren

Uw aangifte Inkomstenbelasting, wij ontzorgen U

Belastingen

Het verzorgen van diverse aangiftes naar de Belastingdienst

Advies

Een goed advies is belangrijk voor uw uitgaven en bestedingsruimte

Maak kennis met …

Leeuw Administratie & Advies is opgericht in 1986 door Erik Leeuw. Sinds die tijd is het kantoor veel verschillende bedrijven tot dienst geweest.

Interesse? Bekijk al onze diensten!