Belastingaangifte

Iedere ondernemer krijgt, hoe dan ook, te maken met belastingen en de fiscus. Wij begrijpen dat u niet van alle markten thuis kunt zijn, daarom staat Erik Leeuw Administratie- en Advieskantoor u graag bij in deze situaties.

Wij hebben op het moment veel ervaring op het gebied van het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Deze kunnen wij verzorgen voor particulieren en ondernemers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verzoek- en bezwaarschriften richting de fiscus. Verder kunt u ook bij ons terecht voor al uw fiscale vragen.

Verder krijgt ook bijna iedere ondernemer binnen Nederland te maken met de omzetbelasting (BTW). Wij kunnen uw aangifte omzetbelasting opstellen en indienen. Daarnaast kunnen wij ook verzoek- en bezwaarschriften opstellen als dat nodig is.

Tenslotte de vennootschapsbelasting, de belasting waarmee een BV mee te maken krijgt. Ook de aangifte vennootschapsbelasting kunnen wij voor u verzorgen. Als het nodig is zullen wij voor u een verzoek- en bezwaarschrift indienen bij de fiscus. Indien u wilt, kunnen wij de commerciële jaarrekening omzetten in een fiscale jaarrekening.