Zelfstandige zonder personeel

Steeds meer werknemers kiezen ervoor, al dan niet gedwongen door de economische situatie, om voor zichzelf te beginnen als zelfstandige zonder personeel (zzp’er). Ongeveer 15% van de zzp’ers werkt ook in loondienst. De verwachting is dat het aantal zzp’ers de komende jaren nog sterk zal toenemen. 

De afgelopen jaren heeft Erik Leeuw Administratie- en Advieskantoor een aantal startende zzp’ers begeleid in het opzetten van hun eigen onderneming. Wij zijn van mening dat wij voor u, als zzp’er, een grote toegevoegde waarde kunnen zijn. Wij kunnen u begeleiden in de verschillende fasen die de onderneming door moet lopen. U kunt natuurlijk als zzp’er ook gebruik maken van onze overige diensten! 

Gezien de mindere complexiteit van een onderneming van een zzp’er, hanteren wij speciale (lagere) tarieven voor de zzp’er. Wij vinden het van groot belang dat deze bedrijven de kans hebben zich te laten zien. Het is daarvoor van belang dat zij goed worden begeleid en de kosten laag kunnen houden. Een aantal zeer grote ondernemingen is ooit gestart door een zzp’er.

Bent u zelf bezig om zzp’er te worden en heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u meer! Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u al een bestaande zzp’er bent, dan zullen wij u op alle gebieden begeleiden en een duidelijk overzicht geven van de gang van zaken in het bedrijf!